Snickare Tjörn

Åkerviks Bygg & Renovering AB ägs och grundades av Martin Eriksson.

Martin Eriksson är son till Dan Eriksson som var en välkänd byggherre på Tjörn med företaget Bygg Projekt D. Eriksson AB. Martin för nu arbetet vidare under nytt företagsnamn men med erfarenheter och lokaler från sin fars företag.

Vi är ett byggföretag beläget på Tjörn som utför allt från mindre renoveringar till husbyggen från grunden till färdig villa. Genom goda samarbeten med andra hantverkare som elektriker, målare och rörmokare erbjuder vi Dig som kund en helhetslösning anpassad efter dina önskemål.

Vi är en mindre firma med fokus på hög kvallite, personligt ansvar och tillgänglighet. Med ett nära samarbete med dig som kund bollar vi gärna våra egna idéer med dina för att överträffa din förväntan.
Att kunden är nöjd med vad vi levererar är hela grunden för vår verksamhet.

Åkerviks Bygg & Renovering AB är registrerad för F-skatt

ROT-Avdrag

Du kan dra av max 30 procent av arbetskostnaden i rotavdrag. Den sammanlagda skattereduktionen för rotarbete får inte överstiga 50 000 kr oavsett köparens ålder. Om du till exempel har fakturerat 50 000 kr inklusive moms kan du göra rotavdrag med 15 000 kr på fakturan och kunden måste betala 35 000 kr för att Skatteverket ska kunna betala ut 15 000 kr. Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet. Läs mer på skatteverkets hemsida Säg bara till om ni önskar ROT på arbeten vi utför så sköter vi resten!